FÖLDMUNKAGÉPEK / Szerviz / Olaj- és kopáselemzés (KOWA)

Olaj- és kopáselemzés (KOWA)

Olaj- és kopáselemzés (KOWA)

Az olaj-és kopáselemzés megtakarítást eredményez

Az építőgépek motorja, sebességváltója és hidraulika rendszere extrém munkaterhelésnek vannak kitéve nap, mint nap. Ezek a hatások messzemenő következményeket tudnak okozni elsősorban a gép alkotóelemeinek kopásai tekintetében. Azért, hogy idejében felismerhetőek és így elkerülhetőek legyenek a későbbi meghibásodások, a Komatsu kifejlesztette a KOWA-t, a Komatsu Olaj- és Kopáselemzést.

Az olajminták részletes elemzése révén a KOWA azt a bizonyosságot adja az ügyfeleink részére, hogy az egyes gép komponensek hiba nélkül üzemelhessenek.

Az olajvizsgálat védi az építőgépeket

A KOWA elengedhetetlen a hibák beazonosításában és a küszöbön álló motorhibák korai felismerésében. Ebben a tekintetben a teszt eredmények rendkívüli módon segítenek a feltárásban. Az olajszennyezések megmutatják az eltömődött szűrőket vagy olajfolyásokat. Az olajminták vétele nagyon egyszerű. A praktikus mintavevő készlet lehetővé teszi, hogy gyorsan és költséghatékonyan. Ezen túlmenően pontos képet kap az üzemeltető a használt olaj teljesítmény-karakterisztikájáról. A rendszeres olajvizsgálat védi a munkagépeket. Továbbá a gépeket jobb áron lehet majd továbbértékesíteni a rendszeresen dokumentált karbantartásoknak köszönhetően.

Az előnyből származó haszon

Amint az olajminta vizsgálata elkészül, laboratóriumunk elküldi az eredményeket e-mailben. Az eredmények megtekintése az egyedileg kódolt honlapunkon is megtekinthető: www.komatsu-kowa.com. A teszt eredményeinek ismeretében a gépével kapcsolatos karbantartások és egyéb tervezések is optimalizálhatók. Különösen akkor, ha Ön széleskörű gépflottát üzemeltet, a KOWA az előnyök teljes skáláját képes nyújtani.

Szervizhálózat

Szendrődy Zsombor Garancia ügyintéző és szerviz vezető

+36 30 990-6042

szendrody.zsombor@kuhn.hu

 

Garamvölgyi Tibor központi hibabejelentés

+36 30 333-7463

tibor.garamvoelgyi@kuhn.hu

 

Bihari Lajos Miskolc

+36 30 445-6251

bihari.lajos@kuhn.hu

 

Borbély László Debrecen

+36 30 441-8990

borbely.laszlo@kuhn.hu

 

Petrik Gergő Szeged

+36 30 445-6248

petrik.gergo@kuhn.hu

 

Gyurka János Kaposvár

+36 30 941-5710

gyurka.janos@kuhn.hu

 

Horváth Attila Szombathely

+36 30 445-6246

horvath.attila@kuhn.hu

 

Tóth Ákos, Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

kiss.sandor@kuhn.hu