FÖLDMUNKAGÉPEK / Alkatresz / Körmök és adapterek

Körmök és adapterek

Körmök és adapterek

A Komatsu gondoskodik a gépe minden részletéről. Ez magában foglalja a legfejlettebb, legmegbízhatóbb és legalkalmasabb alkatrészeket a gép teljesítményének optimalizálásához és a teljes működési költség csökkentéséhez. Az alkatrészeket és a komplett gépeket a legmagasabb szintű szakértelemmel látjuk el, ami elősegíti a magas szintű termelékenységet és a Komatsu gépének értékét.

 

 

Kmax

A Kmax körömrendszer egy másik példa arra az elkötelezettségünkre, amely segít Önnek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a gépéből. A leghatékonyabb megoldás minden ásási alkalmazáshoz. A Kmax optimalizálja a kanál teljesítményét, gyors és egyszerűvé teszi a körmök cseréjét.

A Kmax-nak egyedülálló él kialakítása van. A karcsúsított körmök jóval túlnyúlnak a kanál élén, míg az adaptereknek lekerekített formájuk van. A köröm és adapter illeszkedése nagyon sima. Ezek a tulajdonságok együttesen biztosítják a körmök könnyű behatolását, és az anyag akadálymentes ki-be áramlását a kanálba, illetve kanálból. A Kmax rendszert kitűnő méret és erő arány jellemzi. Más körömrendszerekkel szemben, sima felületei gátolják a feszültségek koncentrációját. Az adapter orr része számítógép által tervezett, a maximális ütésállóság érdekében. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően a Kmax egyben nagyon karcsú és nagyon erős.

A Kmax egyedülálló, egyszerűen használható körömbiztósítója garantálja a biztonságos rögzítést. Nincs több nagy erejű kalapácsütés, mivel egy egyszerű ’koppintással’ könnyedén eltávolítható az adapter furatából és kézzel behelyezhető. A zárat, az ajtózárhoz hasonló eszköz biztosítja. Biztonságos használni, és a zár lehetővé teszi a körmök gyors és egyszerű cseréjét, időt és pénzt takarítva meg ezzel.

application/pdf Download kmax.pdf (710.28 KB)

QMAX

A Utility haszongépjárművek új Qmax körömrendszere költséghatékonyan javítja a teljesítményt és a termelékenységet, így a vállalkozások optimalizált eszközöket tudnak fenntartani versenyelőnyük fenntartása érdekében. Az ilyen újítások révén az üzleti vállalkozásokat előmozdítjuk és megerősítjük elkötelezettségünket az ügyfelek kiválósága iránt.

A Qmax körömrendszer pont ezt teszi. Jobban ás, könnyebben cserélhető, és jó befektetési megtérülést kínál - ami a mai versenypiacon elengedhetetlen. Olaszországban tervezték és fejlett kohászati technológiát alkalmazva nagy ellenállóságot biztosít a feszültségnek és ellenáll a kopásnak és a törésnek, még a kemény és sziklás területeken is. A precíziós öntvények szűk dimenziós vezérlést és tökéletes illeszkedést biztosítanak az adapter és a köröm között.

KVX

A KVX egy egyedülálló és hatékony GET rendszer (Ground Engaging Tools), amely bármely gépre felszerelhető, kiváló teljesítményt és tartósságot biztosítva. Reverzibilis, megfordítható körmöket és kopólemezeket foglal magába, így amikor az egyik oldalon elhasználódnak, elkopnak, egyszerűen megfordíthatja őket, megkétszerezve ezzel hasznos élettartamukat. Sőt mi több, a körmök speciálisan edzettek és minden csavart magas nyomatékkal húznak egy menetes furattal rendelkező vágóélhez, amely a legkeményebb terepen is ellenállónak bizonyul.

Általános szállítási feltételek

Az általános szállítási feltételeinkről az alábbi dokumentumban olvashat:

 

Alkatrész Általános Szállítási Feltételek

Alkatrész értékesítés

Antal András

Alkatrész értékesítési és logisztikai vezető

+36 30 495-1761

antal.andras@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

sandor.kiss@kuhn.hu

 

Tóth Ákos , Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Nagy András

Alkatrész értékesítő

+36 30 467-9773

nagy.andras@kuhn.hu

 

Horváth Richárd

Alaktrész értékesítő

+36 30 145-2225

horvath.richard@kuhn.hu