FÖLDMUNKAGÉPEK / Alkatresz / Járószerkezetek

Járószerkezetek

Járószerkezetek

Tökéletes járószerekezetet a Komatsutól

A láncos munkagépek és járművek járószerkezetei komplex mechanizmusok, melyek számos alkotóelemből állnak. Az egyes elemeknek külön-külön is tökéletesen kell működniük akár extrém körülmények között is ahhoz, hogy az egész járószerkezet működőképes maradjon. A Komatsu gyári járószerkezetek híresek hosszú élettartamukról és munkabírásukról. Természetesen bizonyos fokú kopás ellen ők sem védettek.

KUC – Komatsu járószerkezet állapotfelmérő segédprogram

Hogy megelőzzük a járószerkezet meghibásodásából adódó problémákat, a KUHN csoport létrehozott egy megelőző állapotfelmérő programot. Ennek hivatalos neve Komatsu Undercarriage Inspection Service Programme lett. A Komatsuval közösen fejlesztett rendszer lehetővé teszi, hogy a KUHN szerelői néhány egyszerű mérés segítségével kiszámolják az adott járószerkezeti elem kopását.  Így következtet arra, mennyi üzemórát bír még a járószerkezet az elmúlt időszakhoz hasonló munkavégzés mellett. A program információkkal szolgál az aktuálisan cserére szoruló járószerkezeti elemekkel kapcsolatban, illetve kiszámolja hozzávetőlegesen mikor kell cserélni a még működőképes elemeket, ezáltal ügyfeleink előre tervezhetik költségvetésüket.

 

Egyszerű és gyors vizsgálat

A KUC egy hatékony és gyors vizsgálati rendszer, mely lehetővé teszi a járószerkezettel kapcsolatos javítások és cserék előre tervezését. Ezáltal minimalizálva az állásidőt és beszerzési időt. A program a következőképpen működik: a KUHN szakértője rögzíti az építőgép működésével kapcsolatos információkat (üzemóra állása, milyen talajon dolgozik a gép, mennyit menetel, stb.) és leméri a járószerkezeti elemeket. Az információkat betölti az állapotfelmérő programba, ami egyből kiszámolja az egyes elemek százalékos kopását. Ezután szerelőnk javaslatot tesz a szükséges javításokra és további karbantartási lépésekre a program által számolt eredmények alapján.

Általános szállítási feltételek

Az általános szállítási feltételeinkről az alábbi dokumentumban olvashat:

 

Alkatrész Általános Szállítási Feltételek

Alkatrész értékesítés

Antal András

Alkatrész értékesítési és logisztikai vezető

+36 30 495-1761

antal.andras@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

sandor.kiss@kuhn.hu

 

Tóth Ákos , Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Nagy András

Alkatrész értékesítő

+36 30 467-9773

nagy.andras@kuhn.hu

 

Horváth Richárd

Alaktrész értékesítő

+36 30 145-2225

horvath.richard@kuhn.hu