FÖLDMUNKAGÉPEK / Szerviz / FLOTTAMENEDZSMENT (OFR)

FLOTTAMENEDZSMENT (OFR)

FLOTTAMENEDZSMENT (OFR)

A megfelelő eszközpark kiválasztása

Bányászati berendezések vásárlása során az ügyfeleknek gyakran anélkül kell döntéseket hozniuk, hogy előzetesen tesztelnék magát a berendezést. A Komatsu optimális flotta ajánlása (OFR) segítséget nyújt ezen esetekben.

Az OFR mérnökeink részletes elemzéseket és megfelelő ajánlásokat nyújtanak, amit kiterjedt dokumentáció támogat. Ez lehetővé teszi a KUHN ügyfeleinek, hogy meghatározzák a tényleges igényeket és a megfelelő gépet minden munkához és helyszínhez. Ez minimálisra csökkenti a rossz felszerelés megszerzésének kockázatát.

egy segítő kéz

A gép beszerzése előtt egy képzett KUHN szakértő meglátogatja a potenciális ügyfeleket a helyszínen, és összegyűjti a berendezésre vonatkozó összes szükséges információt. Például, ha a felhasználási terület és az utazási távolság mérete érdekes, különösen hasznosak lehetnek a meredekség és a felületi jellemzők, valamint a kitermelhető anyagok keménysége. A KUHN szakemberei a célzott termelési volumenről és a korábbi gépek állapotáról is érdeklődnek.

egy elemzés, ami már bizonyított

Az összegyűjtött adatokat ezután az OFR szimulációs programba táplálják majd a program meghatározza az optimális megoldásokat, és bizonyos paraméterek megváltoztatásával alternatív "mi lenne ha" szimulációkat hajt végre. Az OFR ajánlások a mérnöki ismeretek és a pontos fizikai adatok kombinációján alapulnak, így téve lehetővé a vásárlási döntések megfelelő irányítását. A program több mint egy évtizedes tapasztalata lehetővé teszi a KUHN szakembeinek számára, hogy megbízható ajánlásokat tegyenek.

tapasztalatból születik a bizalom

Az építőipari gépek vásárlóinak mindenképpen javasoltl az OFR program használata. Mielőtt új bányagépet vásárolna, kérjen Ön is ajánlást a KUHN szakembereitől. Az időben hozott helyes döntés nagy hatással van a projekt sikerességére. Az OFR programból szerzett tapasztalatok segítségével maximalizálhatja befektetésének jövedelmezőségét.

Szervizhálózat

Szendrődy Zsombor Garancia ügyintéző és szerviz vezető

+36 30 990-6042

szendrody.zsombor@kuhn.hu

 

Garamvölgyi Tibor központi hibabejelentés

+36 30 333-7463

tibor.garamvoelgyi@kuhn.hu

 

Bihari Lajos Miskolc

+36 30 445-6251

bihari.lajos@kuhn.hu

 

Borbély László Debrecen

+36 30 441-8990

borbely.laszlo@kuhn.hu

 

Petrik Gergő Szeged

+36 30 445-6248

petrik.gergo@kuhn.hu

 

Gyurka János Kaposvár

+36 30 941-5710

gyurka.janos@kuhn.hu

 

Horváth Attila Szombathely

+36 30 445-6246

horvath.attila@kuhn.hu

 

Tóth Ákos, Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

kiss.sandor@kuhn.hu