FÖLDMUNKAGÉPEK / Alkatresz / Eredeti alkatrészek

Eredeti alkatrészek

Eredeti alkatrészek

Eredeti Komatsu Alkatrészek

Az eredeti Komatsu csere- és kopóalkatrészek beszerzése megnövelheti az építőgépek élettartamát. Így óvható a befektetés és sok évnyi termelékenységre építhetünk

A legszélesebb kínálat

A Komatsu ez egyetlen gyártó, aki az egyenértékű- vagy feljavított eredeti alkatrészek teljes programját adja a Komatsu gépekhez.  Legyen szó járószerkezetekről, szűrőkről, szíjakról, tömlőkről, csavarokról vagy O-gyűrükről: a Komatsu alkatrészek mindig rendelkezésre állnak és a lehető legjobb védelmet nyújtják az építőgépeknek.  

Jobb, mint az eredeti

A Komatsu minden egyes alkatrész gondossággal fejlesztette és pontosan az adott gépek tűrésének megfelelően készítette. Az eredeti Komatsu alkatrészek vagy egy az egyben megfelelnek az eredetileg beépített alkatrésznek vagy akár még jobban is beilleszkednek a gépbe. Amennyiben új anyagokat vagy eljárásokat vezetnek be, úgy profitálnak ezen fejlesztésekből.

Legnagyobb megbízhatóság

A Komatsu gépek egyet jelentenek a rendkívüli megbízhatósággal – még a legkeményebb munkakörülmények között is. Minden rész kifogástalanul működik, illik a többi összetevőhöz és erősen terhelhető. Amennyiben eredeti Komatsu csere- és kopó alkatrészeket használunk, a gépek megbízhatóságát növelhetjük.  

Költséghatékonyabb

Olcsóbb „után gyártott“ vagy „kompatibilis“ csere- és kopó alkatrészek rövidtávon esetleg pénzt takarítanak meg, azonban hosszú távon tekintve a költségeket meglehetősen magasra növelhetik. Az eredeti Komatsu csere- és kopó alkatrészek folyamatosan rendelkezésre állnak és ehhez képest, minőségükhöz mérten, a költséghatékonyabb megoldások. Ugyanis garantálják az építőgépek hosszú távú bevethetőségét.

Általános szállítási feltételek

Az általános szállítási feltételeinkről az alábbi dokumentumban olvashat:

 

Alkatrész Általános Szállítási Feltételek

Alkatrész értékesítés

Antal András

Alkatrész értékesítési és logisztikai vezető

+36 30 495-1761

antal.andras@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

sandor.kiss@kuhn.hu

 

Tóth Ákos , Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Nagy András

Alkatrész értékesítő

+36 30 467-9773

nagy.andras@kuhn.hu

 

Horváth Richárd

Alaktrész értékesítő

+36 30 145-2225

horvath.richard@kuhn.hu