FÖLDMUNKAGÉPEK / Alkatresz / Kenőanyagok

Kenőanyagok

Kenőanyagok

Eredeti Komatsu kenőanyagok

A KUHN magas színvonalú kenőanyagokkal és fejlett technológiájú hűtőfolyadékokkal látja el ügyfeleit az építőipari gépek motorjaihoz, fék- és hidraulikus rendszereihez.

hűtőfolyadék

A Komatsu hűtőfolyadékokat öntöttvas vagy alumínium motorokhoz, valamint alumínium vagy alumínium-bronz hűtőradiátorokhoz tervezték. Különösen modern motorokhoz használatosak, melyek hatékony hőmérsékletvédelmet igényelnek. A hűtőfolyadékok -40 °C-ig fagyállóak.

MOTOROLAJ

A motorolajokat kifejezetten az építőgép-motorokban és az alacsony kéntartalmú üzemanyagokkal való használatra fejlesztették ki. Ezek lefedik a teljes üzemi hőmérséklet tartományt.

HIDRAULIKA OLAJ

Elsősorban Komatsu hidraulikus rendszerek működéséhez fejlesztették. Ezek a hidraulikaolajok nagyfokú védelmet nyújtanak a kopás ellen, valamint nagyon széles hőmérsékleti tartományban megtartja tulajdonságait. 

HAJTÓMŰOLAJ

Ezeket az erőátviteli olajokat kifejezetten a váltókhoz, rezgéscsillapító tárcsákhoz, kormányművekhez és véglehajtásokhoz fejlesztették ki. Ezen kívül alkalmazhatók még fordítóművekben és hidraulikus komponensekben is.

LAMELLÁS FÉKOLAJ

Tökéletesek differenciálművekhez vagy multi-lamellás fékekhez. Azonban a Komatsu fékfolyadékok szintén alkalmasak az ipari és mezőgazdasági berendezések hajtómű-, hidraulikus- és szervokormány rendszereihez is.

Általános szállítási feltételek

Az általános szállítási feltételeinkről az alábbi dokumentumban olvashat:

 

Alkatrész Általános Szállítási Feltételek

Alkatrész értékesítés

Antal András

Alkatrész értékesítési és logisztikai vezető

+36 30 495-1761

antal.andras@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

sandor.kiss@kuhn.hu

 

Tóth Ákos , Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Nagy András

Alkatrész értékesítő

+36 30 467-9773

nagy.andras@kuhn.hu

 

Horváth Richárd

Alaktrész értékesítő

+36 30 145-2225

horvath.richard@kuhn.hu