FÖLDMUNKAGÉPEK / Alkatrészellátás

Alkatrészellátás

Alkatrészellátás

Mint minden gép esetében, úgy a Komatsu munkagépek üzemeltetése során is az egyik legfőbb feladat, az alkatrészek gyors és megbízható ellátása. A KUHN Földmunkagép Kft-nél tisztában vagyunk vele, hogy a földmunkagépeket üzemeltető partnereink elsődleges érdeke a gépek maximális üzemidővel és minimális állásidővel történő használata. Épp ezért alkatrész osztályunkon kiemelt fontosságúnak tartjuk az alkatrészek magas színvonalú kiszolgálását, ami alatt a gyorsaságot, minőséget, tervezhetőséget és rugalmasságot értjük, versenyképes árakon.

Ezen követelményeknek egy tapasztalt és képzett alkatrészes csapat segítségével, hatalmas budapesti raktárkészletünkkel, a Komatsu Ltd. Belgiumban található központi alkatrész-elosztórendszerében rendelkezésre álló, mintegy 9.000.000 raktározott alkatrésszel, valamint évtizedes kapcsolatot ápoló szállítmányozó partnereink megbízhatóságával próbálunk nap mint nap megfelelni.

 

Az öregebb gépek tulajdonosainak igényei ugyanolyan fontosságúak számunkra, mint az újabb vagy új gépeket üzemeltetőké. Egyre bővülő nemzetközi és hazai beszállítói körünknek köszönhetően azokra a problémákra is tudunk megoldást nyújtani, ahol a gyári alkatrészellátás – a gép kora miatt – már akadozik, nehézségekbe ütközik. De ez a kapcsolati tőke nemcsak az idősebb gépek esetében nyújthat segítséget, hanem kihasználva ezt, opciót kínálhatunk ügyfeleink számára a gyári beszerzés mellett más forrásból történő alkatrészellátásra is.

 

Ezt példázza saját márkás, KUHN logóval ellátott kenőolaj készletünk is, ahol különös figyelmet fordítottunk az elvárt követelményszint betartására. Köszönhetően a prémium minőségnek és megnövelt futásteljesítménynek, nyugodt szívvel ajánljuk munkagépeik folyamatos és zavartalan üzemeltetéséhez, szem előtt tartva a költséghatékonyságot.

 

A járószerkezet felújítása, cseréje elkerülhetetlen a láncos gépeknél és mindig érzékenyen érinti az üzemeltetőket. A kiváló minőségű Komatsu járószerkezeti elemek mellet, cégünknél megtalálják más európai beszállítók termékeit is, melyek azon túl, hogy magas minőséget képviselnek, a hazánkban megtalálható legtöbb földmunkagép márkához beszerezhető. A szinte azonnali rendelkezésre állásuk lehetővé teszi, hogy pár nap alatt beszállítsuk telephelyünkre, vagy igény szerint közvetlenül ügyfeleinkhez, mellyel további időt és pénzt takaríthatnak meg. Fontos megjegyeznünk, hogy ide tartoznak a mini- és midi kotrógépek gumiláncai is.

 

Ezen törekvéseink célja nem más, minthogy a már meglévő és leendő partnereink minden igényét ki tudjuk elégíteni, mellyel elősegíthetjük beruházásaik minél gyorsabb megtérülését és jövedelmezőségét.

Az Önök elégedettsége, a mi sikerünk! 

Általános szállítási feltételek

Az általános szállítási feltételeinkről az alábbi dokumentumban olvashat:

 

Alkatrész Általános Szállítási Feltételek

Alkatrész értékesítés

Antal András

Alkatrész értékesítési és logisztikai vezető

+36 30 495-1761

antal.andras@kuhn.hu

 

Kiss Sándor, Nyugat-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 499-3953

sandor.kiss@kuhn.hu

 

Tóth Ákos , Kelet-Magyarország

Szerviz és alkatrész képviselő

+36 30 349-0784

toth.akos@kuhn.hu

 

Nagy András

Alkatrész értékesítő

+36 30 467-9773

nagy.andras@kuhn.hu

 

Horváth Richárd

Alaktrész értékesítő

+36 30 145-2225

horvath.richard@kuhn.hu