Rakodógépek / News / Fejlessze erdőgazdálkodó vállalkozását Palfinger erdészeti darukkal!

Fejlessze erdőgazdálkodó vállalkozását Palfinger erdészeti darukkal!

Fejlessze erdőgazdálkodó vállalkozását Palfinger erdészeti darukkal!

vasárnap, 10. március 2019

Egy jól működő erdőgazdálkodásban elengedhetetlenek a korszerű, innovatív berendezések, amelyek használatával felgyorsíthatóvá és leegyszerűsíthetővé válhatnak a munkafolyamatok. Felmerült az igény olyan darura, amit teherautóra könnyen és gyorsan fel lehet szerelni, illetve az igényeknek megfelelően erős letalpalóval van ellátva: a Palfinger erdészeti daruk egyetlen erdőgazdálkodás korszerűsítése során sem hiányozhatnak.

 

A Palfinger daruk alapvetően teherautóra szerelhető rakodódaruk. A gépek a korábban használt, úgynevezett farmdarukkal ellentétben sokkal dinamikusabbak és megbízhatóbbak, így hatékonyabb munkát is lehet végezni velük. A Palfinger daruk az összes hagyományos opcióval elérhetők, többek között akár kamionos vezérléssel is működtethetők. Rendkívül gyorsak, megbízhatóak és bármilyen szélsőséges körülmények között könnyedén alkalmazhatóak. Sok mindent elárul a Palfinger daruk minőségéről, hogy forgalomba kerülésük után nem sokkal már szinte kizárólag ezt a márkát használták Európa-szerte.

 

Akár útdíjat is spórolhat a Palfinger darukkal: ha traktorra szerelik fel, nem kell útdíjat fizetni, vagyis a berendezések még költséghatékonyak is.

 

Tapasztalja meg a Palfinger erdészeti daruk előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!