Rakodógépek / Komplett megoldások

Komplett megoldások

Komplett megoldások

Tervezéstől a kivitelezésig.

 

Egy teherautóból és egy daruból még nem feltétlenül lesz biztonságos, hatékony gép. A Kuhn Rakodógép Kft.-nél a vevő igényeinek megfelelően segítünk kiválasztani az ideális darut, elvégezzük a szükséges tervezési és engedélyeztetési feladatokat, majd szervizünkben felszereljük a járműre.

 

Ügyfeleinknek ez nemcsak egyszerűbb, gyorsabb ügyintézést jelent, hanem a legmagasabb szintű minőséget is.

 

A KUHN saját projektekért felelős mérnöki részlege megtervezi és kiszámolja a kívánt daruval kapcsolatos műszaki feladatokat, precíz súlyadatok és részletesen kidolgozott műszaki rajzok segítségével. A szerződés megkötése után a projekt a KUHN saját telepein kerül kivitelezésre tapasztalt, darukra specializált szakemberek közreműködésével.

 

A sikerünk titka? A KUHN rendszerszintű megoldás-koncepciója. Több mint 500 munkalépésével egyedülálló a piacon. Különösképpen a meglehetősen bonyolult célkitűzés az óriásdaruk szerkezetének kialakítása során döntő jelentőséggel bírt abban, hogy egy nagyon magas minőséget biztosító rendszer fejlődhessen ki. Ezt a rendszert ma már minden kisebb-nagyobb teljesítményosztályba tartozó daru szerkezetének kialakítása során is alkalmazzuk az ügyfelek biztonsága érdekében.

Első Fázis – Igényfelmérés

A jövőbeli teendők pontos meghatározása – azaz mely feladatok szükségesek az igények kielégítéséhez. Legyen szó nehéz munkagépek bevetéséről vagy komolyabb lakatosmunkák elvégzéséről. Természetesen az erdészeti darukat is a KUHN minőségnek megfelelően szereljük össze.

Második fázis – Számítások

Számításba veszünk minden lehetséges felszerelés-változatot és azokat a tartószerkezet stabilitásának függvényében vizsgáljuk. Tengelyterhelésre, torziós és hajlító igénybevételre, teherbírásra méretezünk, természetesen a gyártó által meghatározott, szigorú előírásoknak megfelelően. A KUHN Rakodógép Kft. számítási és tervezési munkái garantálják a legjobb minőséget és biztonságot. Ügyfeleinket nem érheti meglepetés a mindennapos használat során.

Harmadik fázis – Gyártás

Minden felépítési projekt közben meg kell felelni a daru és a tehergépkocsi gyártói előírásainak is. Továbbá szem előtt kell tartani az EN szabványokat, a munkavállalókra, valamint a munkaeszközökre vonatkozó utasításokat is.

A CAD technológiával készült tervek számítógépvezérlésű lézervágó gépekkel kerülnek kivágásra az alaplemezekből. A kiváló minőségű finomszemcsés szerkezeti acélok és az EN ISO 9606-1 szabvány szerinti, precíz hegesztések újabb érvek, amelyek egyértelműen megkülönböztetik a KUHN minőségi szerkezetét másokétól.

Minden alkatrész alapos tisztításon esik át, majd homokfúvással és dupla alapozással kezeljük beszerelés előtt. Az ügyfél kérésére bármilyen szín kikeverése megoldható.

A tökéletes festés – még a nem látható helyeken is – garantálja a korrózió elleni optimális védelmet és így a maximális élettartamot.

A KUHN Rakodógép Kft. egyedülálló darufelépítési rendszerében számos olyan, különböző szektorokból érkező vállalat bízik, amelyek nem csupán a termék kiváló minőségét, de az értékesítés utáni szolgáltatásokat is értékelik.

Palfinger-értékesítés

Klinger János értékesítési vezető (országos)

+36 30 970-9819​

klinger.janos@kuhn.hu

 

Horváth Csaba Norbert kiemelt ügyfelekért felelős munkatárs

+36 30 145-2225
csaba.horvath@kuhn.hu

 

Bunya Zoltán területi képviselő (Budapest, Pest megye)

+36 30 507-9811

bunya.zoltan@kuhn.hu

 

Nagy Ernő területi képviselő (Észak-Dunántúl)

+36 30 937-0640

nagy.erno@kuhn.hu

 

Kapin László területi képviselő (Dél-Dunántúl)

+36 30 253-8917
laszlo.kapin@kuhn.hu

 

Gulyás József területi képviselő (Észak-Alföld)
+36 30 108-9639

jozsef.gulyas@kuhn.hu
 

Üveges György területi képviselő (Dél-Alföld)

+36 30 952-0390

gyorgy.uveges@kuhn.hu