Rakodógépek / Hírek

Hírek

Hírek

A KUHN Rakodógép Kft. legfrissebb hírei.

 

Leltározunk március 30–31-én
csütörtök, 17. március 2022

Két napig zárva lesz a központunk.

 

2022. március 30-án és 31-én szerdán és csütörtökön budapesti központunk leltározás miatt zárva lesz, az ügyfélfogadás szünetel. Köszönjük megértésüket!

Év végi targoncavásár
hétfő, 15. november 2021

Idén is meghirdetjük év végi akciónkat.

 

A Mitsubishi targoncák hivatalos magyarországi márkaképviseleteként széles termékkínálatunkból 2021. december 1–6. között az év legkedvezőbb feltételeivel választhatja ki az anyagmozgatási feladataihoz ideális targoncáját.

 

Készletről, akár azonnali elvitellel! Nézze meg kínálatunkat!

 

Új targonca vásárlása esetén térítésmentesen biztosítjuk targoncakarbantartási kisszerviz-szolgáltatásunkat.

 

Az akcióban való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!

 

Regisztrálni a +36 30 328-9591-es telefonszámon, illetve ezen az űrlapon lehet.

Épületbontási munkához is van ideális Sennebogen
kedd, 19. május 2020

Mi kell egy gépi bontáshoz? Egy gép, ami bont, egy, amelyik aprítja a nagyobb darabokat, aztán válogatás után oda kell szállítani egynek a hulladékot a teherautóhoz, és felrakodni rá.

 

Mindez több drága gépet, több munkaerőt, nagyobb helyet és persze nagyobb költséget jelent. A Sennebogen 825 E sorozatának tagjai viszont minderre képesek, a cserélhető szerelékekkel egyetlen, könnyen manőverező, emelhető fülkés gép elvégez minden feladatot, gyorsan, jól, hatékonyan.

Mitsubishi targoncákkal rakodják a Mol új fertőtlenítőszereit
csütörtök, 2. április 2020

A piac nagyon várja a két hét alatt gyártásba küldött kéz- és felületfertőtlenítő szereket.

 

A koronavírus-járvány kitörése miatt gyakorlatilag teljesen elfogytak az üzletekből a fertőtlenítőszerek. Ezért a Mol rekordsebességgel elkezdte a felületek és az emberi testfelületek fertőtlenítésére is alkalmas szer gyártását. Három műszakban naponta összesen 50 ezer litert képesek előállítani, az egészségügyi intézmények kapnak először, a Mol-kutaknál kereskedelmi forgalomban április 15-étől lesznek elérhetők, kétliteres kiszerelésben. (Fotó: MTI/Mol)

Elhunyt Hubert Palfinger
kedd, 21. január 2020

Hetvenhét éves korában, súlyos betegségben meghalt Hubert Palfinger, akinek óriási szerepe volt abban, hogy a PALFINGER a világ egyik vezető emelőgépgyártójává vált, amely immár 12 ezer főt foglalkoztat. Ő alapozta meg azt a vállalati filozófiát, ami az embert helyezte a középpontba, és kulcsszerepet játszott a megvalósításában is. Bár idestova tíz éve nem vett részt a cég napi, operatív irányításában, két fia, Hannes és ifjabb Hubert apjuk elvei szerint irányították a PALFINGER-t, és teszik ezt ezután is.

 

A KUHN Rakodógép Kft. a PALFINGER daruk és emelők forgalmazója, részvétünk jeleként tűztük ki a fekete zászlót a székházunk homlokzatára.

A KUHN Rakodógép Kft. a HVG és a Céginformáció.hu által is ajánlott cég
péntek, 6. december 2019

A Céginformáció.hu Kft. több évtizede foglalkozik cégminősítéssel. Cég- és pénzügyi adatok, negatív/pozitív események alapján, többváltozós statisztikai módszerek segítségével vizsgálják a vállalkozásokat, és keresik azokat a tényezőket, amelyek abban játszanak szerepet, hogy egy cég csődeljárás vagy felszámolási eljárás alá kerül.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a KUHN Rakodógép Kft. bronz tanúsítványt kapott. Mint írják, „a bronz tanúsítvánnyal rendelkező cégek esetében a bedőlés valószínűsége lényegesen alacsonyabb, mint az azzal nem rendelkező cégeknél”.

 

A KUHN Rakodógép Kft. pénzügyi stabilitásának és megbízhatóságának ez többedik bizonyítéka: cégünk ISO 9001, Coface Excellent SME és Bisnode AA minősítéssel is rendelkezik.

A Kuhn Rakodógép Kft. decemberi nyitvatartása
szerda, 4. december 2019

2019 decemberében telephelyünk a – munkaszüneti napokon kívül – az alábbi munkanapokon is zárva tart:

 

 • december 7., szombat
 • december 14., szombat
 • december 23., hétfő
 • december 30., hétfő
 • december 31., kedd

 

Köszönjük megértésüket!

Daruszerelő munkatársat keresünk
szerda, 20. november 2019

Új kollégát keresünk budapesti telephelyünkre, teljes munkaidőre, csarnokon belüli munkavégzésre.

 

Feladatok:

 • az általunk forgalmazott darukkal kapcsolatos hidraulikus, elektromos, egyéb szerelési, beszabályozási munkák
 • új daruk felszerelése és bekötése
 • szervizre és javításra érkező tehergépjárművekre szerelt rakodódaruk ellenőrzése, állapotfelmérése, karbantartása, javítása
 • munkalapok dokumentálása, javításhoz szükséges alkatrészek összesítése
 • felügyeletére bízott berendezések és szerszámok karbantartása
 • diagnosztikai mérések
 • szakmai oktatásokon, továbbképzéseken való aktív részvétel

 

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • gépszerelői műszaki végzettség
 • B kategóriás jogosítvány
 • alapfokú számítástechnikai (felhasználói) ismeretek
 • önálló munkavégzés és problémamegoldás
 • megbízhatóság, pontosság

 

Az állás betöltéséhez nem feltétel, de előnyt jelent:

 • villamos, elektronikai, elektrotechnikai vagy hidraulikaszerelő végzettség
 • rakodógépek javításában szerzett gyakorlat
 • CAN-BUS rendszer ismerete
 • angol és/vagy német nyelvtudás
 • hidraulikai ismeretek

 

Amit kínálunk:

 • stabil munkáltatói háttér
 • alkalmazotti jogviszony
 • jól felszerelt szerelőcsarnok, profi szerszámok
 • munkaruha, védőfelszerelések biztosítása
 • versenyképes juttatási csomag

 

Ha felkeltettük érdeklődését, fényképes önéletrajzát a fizetési igény megjelölésével a csorba.kazmer@kuhn.hu címre várjuk.

Jobb terepjáró-képesség, fejlettebb szoftver – Megújultak a Komatsu Forest forwarderei és harvesterei
szerda, 24. július 2019

A Komatsu Forest fakitermelői mindig a csúcstechnológiát képviselték, ezért időről időre megkapják a legújabb fejlesztéseket. Most is ez történt: a frissített harvesterek kisebb károsanyaganyag-kibocsátásúak, jobban boldogulnak terepen, mint valaha, fülkéjük pedig kényelmesebb, ergonomikusabb lett. A MaxiXT vezérlőrendszere az egész gépet és a központi kenést is képes irányítani, kapcsolatot tart a távoli szervizzel, a MaxiVision szoftver pedig a munkaszervezésben segít a térképnézetek segítségével felmért erdő- és talajviszonyok alapján.

 

A Komatsu Forest forwardereknél a munkavégzést segítő apróbb változtatásokon túl újdonság, hogy a SpeedShift opcióval a sebességtartomány egésze fokozatmentesen használhatóvá válik, és a túlterhelés ellen is új rendszer véd.

A Kuhn Rakodógép Kft. is támogatta a IV. Nagyvállalati targoncás versenyt
péntek, 14. június 2019

Családi napot rendeztek, sok targoncával.

 

Négy Vas megyei nagyvállalat, az Aptiv, a BPW-H, az IQor és a Schaeffler anyagmozgatói mérték össze tudásukat az immár negyedik éve megrendezett versenyen. Négy kategóriában negyvennyolcan indultak, a gépkezelőknek ügyességi feladatokat és akadálypályákat is teljesíteniük kellett, az egyéni küzdelmek mellett a csapatokat is értékelték.

 

A rendezvényt a Kuhn Rakodógép Kft. is támogatta.

Mitsubishi-mesterhármas a „targoncás Oscaron”
csütörtök, 18. április 2019

A targoncagyártók nemzetközi szövetsége (FLTA) a 2019-es évre is kiosztotta az úgynevezett „kiválósági díjakat”, azaz a targoncás Oscart.

 

Rekordmennyiségű nevezés érkezett, melyek közül az FLTA jelölő bizottsága egy szűkebb, tizenhat termékből álló listát állított fel, amelyből valóban a filmes Oscarhoz hasonlóan az FLTA delegáltjainak szavazata alapján kerültek ki a díjazottak. A szűkebb listában helyet követelt magának a Mitsubishi által „a legintelligensebb és legügyesebb” modellnek aposztrofált termék.

 

Nem kis büszkeséggel jelentjük, hogy a Mitsubishi új, 48 voltos elektromos sorozata az Edia EM FB-AN, FB-ANT típusai „mesterhármast” értek el, hiszen a négy vezető kategóriából három fődíjat vittek el:

 

a Mitsubishié az Ergonómiai, a Biztonsági és az Innovációs nagydíj!

 

Az ergonómiát illetően a bizottság értékelte a gépen az optimális munkahelyet, azt, hogy bármilyen testalkatú operátor számára lehetővé teszi a könnyed, erőlködés nélküli munkavégzést, a kezelőszervek elérhetőségét.

 

A bizottságot valósággal elbűvölte a három alátámasztású modellen a szünetmentes 360°-os kormányzás, mely teljességgel kiküszöböli a hagyományos, háromfázisú megfordulás szükségét.

 

Az Edia EM a kategóriájában a legjobban manőverezhető gép, köszönhetően a 360°-os kormányzás mellett a hátsó tengely 100 fokos kormányzási szögének, mely a négykerekű modellnek is szinte a háromkerekű fordulékonyságát biztosítja. Mindezzel felgyorsítja a teherautóra fel-le rakodást és a raktárba való be- és kitárolást, továbbá olyan precíz manőverezést tesz lehetővé, mely maximális biztonságot ad mind a kezelőnek, mind a rakodott árunak, csökkentve az ütközéses baleset veszélyét. A kétmotoros hajtással kombinált passzív kilengésgátló rendszer csúszós felületen is biztos munkavégzést kínál.

 

Az Edia EM-en alkalmazott kanyarodás-ellenőrző rendszer kiszámítja a targonca haladásából és a teher súlyából az optimális kanyarodási sebességet, és azt automatikusan leszabályozza már a kanyar bejáratánál!

 

Mindezekkel nem meglepő a tarolás az Oscaron…

Fejlessze erdőgazdálkodó vállalkozását Palfinger erdészeti darukkal!
vasárnap, 10. március 2019

Egy jól működő erdőgazdálkodásban elengedhetetlenek a korszerű, innovatív berendezések, amelyek használatával felgyorsíthatóvá és leegyszerűsíthetővé válhatnak a munkafolyamatok. Felmerült az igény olyan darura, amit teherautóra könnyen és gyorsan fel lehet szerelni, illetve az igényeknek megfelelően erős letalpalóval van ellátva: a Palfinger erdészeti daruk egyetlen erdőgazdálkodás korszerűsítése során sem hiányozhatnak.

 

A Palfinger daruk alapvetően teherautóra szerelhető rakodódaruk. A gépek a korábban használt, úgynevezett farmdarukkal ellentétben sokkal dinamikusabbak és megbízhatóbbak, így hatékonyabb munkát is lehet végezni velük. A Palfinger daruk az összes hagyományos opcióval elérhetők, többek között akár kamionos vezérléssel is működtethetők. Rendkívül gyorsak, megbízhatóak és bármilyen szélsőséges körülmények között könnyedén alkalmazhatóak. Sok mindent elárul a Palfinger daruk minőségéről, hogy forgalomba kerülésük után nem sokkal már szinte kizárólag ezt a márkát használták Európa-szerte.

 

Akár útdíjat is spórolhat a Palfinger darukkal: ha traktorra szerelik fel, nem kell útdíjat fizetni, vagyis a berendezések még költséghatékonyak is.

 

Tapasztalja meg a Palfinger erdészeti daruk előnyeit, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Videók

Sennebogen 735

Mitsubishi Grendia targoncák

Palfinger-Epsilon erdészeti daru bemutató

További információk:

FÉJJA ZSOLT

kommunikáció, marketing

fejja.zsolt@kuhn.hu

KUHN Rakodógép videocsatorna

Legújabb videóink.