Cranes & Handling systems / News & Press releases

News & Press releases

News & Press releases

 

Kuhn-LADETECHNIK News

Újabb bizonyíték a KUHN Rakodógép Kft. kiválóságáról
Tuesday, 14. August 2018

A Coface tanúsítványa is jelzi, érdemes velünk üzletet kötni.

 

A Bisnode legmagasabb szintű minősítése után újabbat szereztünk. A világ vezető kintlévőség-biztosítója a legsikeresebb közép- és nagyvállalatoknak állítja ki a „kiváló vállalat” tanúsítványt, ha azok megfelelnek a szigorú minősítési követelményeknek.

Egy tízpontos skálán értékelik a legalább kétmilliárd forintos árbevételű cégeket, csak a legjobb négy kategóriába sorolt birtokolhatja a címet. Azon cégek, amelyek ide tartoznak, kis üzleti kockázatot jelentenek üzleti partnereiknek, vagyis ajánlott velük az üzletkötés.

A KUHN Rakodógép Kft.-vel érdemes üzletet kötni!
Monday, 13. August 2018

Cégünk Magyarország cégeinek legbiztonságosabb 0,63%-ába tartozik.

 

Az üzleti kapcsolatoknál nagyon fontos, hogy megbízható partnerekkel kerüljünk kapcsolatba. A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján. Az Igazságügyi Minisztérium adatai, a cégbíróság bejegyzései, a NAV és más hatóságok adatai, a mérlegadatok, eredmény-kimutatások, trendek, a cég életkora, tevékenysége, mérete, tulajdonosai, a fizetési fegyelem és még számos paraméter alapján sorolják  A, AA vagy AAA kategóriába a céget. A három kategóriába összesen a hazai végek kevesebb mint tíz százaléka tarozik.


A legmagasabb szintű, AAA minősítés – amit a Kuhn Rakodógép Kft. is kiérdemelt – azt jelenti, hogy a céggel „az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”. Ilyen minősítést csak a magyarországi cégek 0,63%-a érdemel ki, tehát cégünk független vizsgálat alapján is a legbiztonságosabb, legstabilabb cégek elitjébe tartozik.

Weboldalunk sütiket használ
Wednesday, 11. July 2018

További információért kattintson letölthető tájékoztatónkra!

A KUHN Rakodógép Kft. új Adatvédelmi és adatbiztonsági Szabályzatának tájékoztatója
Wednesday, 11. July 2018

A 2018. május 25-től alkalmazandó, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló európai uniós adatvédelmi rendelet (GDPR) értelmében a KUHN Rakodógép Kft. új Adatvédelmi és adatbiztonsági Szabályzatot hozott létre.

Pressemitteilungen

Pressekontakt

Presseanfragen richten Sie bitte an e.meggeneder@kuhn.at. Vielen Dank!